Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03 14:43 - Георги Марков (писател-десидент) - хроника на една предизвестена смърт
Автор: gardener Категория: Забавление   
Прочетен: 432 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 01.03 16:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Както ме подсеща, подсайтът на ДИР (собственост на втората съпругата, на  херсонския педераст от ПЕС, другарката Йосифова - Станишева), "Импресио", днес се навършват много години от раждането(92) на един емблематичен дисидент от български произход - Георги Марков, познат на повечето средноинтелигентни българи със "Задочните (си) репортажи", които бяха огласявани от "вражески" на комунистите в НРБ радиостанции. На по простите от нашите събратя - въшкар - "комунистите" е познат, "задочно", като един от няколкото сценаристи на сериала "На всеки километър" с вече починалата им "звезда" - бат Серго или кандидат за президент и народен "артист", "проф." ... Стефан Данаилов (Збогом-а) - бизнесмен на ловешката "месарница" и износител на ангнешко, пиянде и курвар, участвал в снимките на некадърната италианска "сага" за кУрадо Катани - боза от преди падането на "желязната ни завеса", когато червените делкаха икономиката на България. (това го пиша за да влезете в характера - дълбочинно на смешната (ни) държавица, която обитаваме, собственост на назначени за елит, гнили и неграмотни зеленчуци с вид на изроди и ум на изроди).

Та, този дисидент (ГМ), по едно време не беше никакъв дисидент, а един от многото любовнци на дъщерята на циганина Тодор Живков от с. Правец - принцесата Людмила Тодорова Живкова, починала(самоубила) се без време или убита от КГБ -  член на ЦК на БКП от 1976 и на Политбюро на ЦК на БКП от 1978, официално готвена за комунситечски "цар" на НРБ по схемата Северна Корея и сем. Ким.

Явно, това болно от белодробно заболяване-туберколоза, момче (ГМ)..., получаващо смешната, инвалидна пенсия от 20 лева на около 30 години(такава пенсия получаваха всички ТКЗС - работници, трудили се на полето за изхранването на комунягите и азиатските ни господари с памидори и фрукти, огорци и табак) не е било толкова болно, щом си е размахвало грездея на най-високо ниво, конкурирайки се с т.н. "Батето" - симпатяга - ватерполист,  "академиците" Фол и Лилов и хиляди знайни и незнайни халтурчици, водени от поетите (априлци) ЛеВ-чев, Йорданов и т.н. - до един завършени мръсници и гъзолизци. "Творци" на българското тъпоумие и съветската ни сервилност.

След купища сгледи или сгляди с "бабалъка" и ДС, МВР и БКП служители(после в Англия описани в 11 "разказа", като срещи с Тодор Живков), дисидентът Марков се оказва неподходящ да бъде мъж до червената принцеса и е поставен под специален надзор с подходящите съвети - или да изчезне от НРБ или ще го изчезнат.

Явно и тогава си има разни хора с разни интереси, а малката Люси е неуправляема от татко си (описаните по-горе изроди я хвърлят в мрака на "мистиката", не и без интелигентния и приятел Марков, кото има "откровения", породени от силните лекарства, с които се лекува), който с Мирчо Спасов, стои зад идеята да бъде разкаран този "болен кор" от вулвата на още по болната му, психически, дъщеричка и бъдеща българска "империатрица". Да, ама не, Люси прояви характер и не можеше да забрави това интелигентно момче (лек мистик) с писателска дарба и залиня, поболя се и даже общуването и с "пророчицата" Гущерова - неграмотна селяндурка от небългарски произход не можа да я върне на пистата, още повече "хедонистичния" пенис на "Батето" от БНТ, пардон, басейна на високите спортни, курваро-алкохолни, комунистически успехи.

Следва отмъщението на българите от цигански произход - молба до КГБ да убият, погаврилия се сексуално с циганската принцеса - Марков, който, женейки се в мъгливия Албион за закръглена и бледна англичанка, започва да "споделя" през радиоефира, спомените си за комунистическия рай (11-те му срещи с Тошко-мангала), от който е пуснат да се чупи за да не мъти главата на потенциалния ни вожд и учител другарката "Знаме на мира" - Людмила Тодорова Живкова (еба ти и "съветските българи" и децата си я Сталина, я Румен ще "кръстнят" за да са винаги готови за 16-та БССР от СССР).

Тук изгря "звездата" и на друг педал от ДС, отървал Земята от съществуването си наскоро - "генерал" Гоцев, баща( по скоро - майка или жена) на мутрите в нРБ(ББ, АД-Сопола...) и дебилите-"бизнесмени" и "спортисти" от ДС и БКП - новият елит на "републиката".

Да, ама не, както казваше друг един гнусен доносник на ДС, правещ се журналист(н тази професия, всички са доносници и мръсници, също като в "попската"). Другарят Андропов, тогава шеф на КГБ, отказва участието на СССР в този спектакъл, поръчан от отмъстителните местни въшкар-комуняги с думите: "Ние не убиваме по поръчка в няколко страни - САЩ, Англия..., защото имаме договорености да не извършваме политически убийства там, българите да се оправят сами." Брежнев, също бе за това, колкото и да се целуваше с циганина ни, но после е казал - "памагнете на Тоша".

Намери се един генерал-лейтенант от ГРУ - "аптечно управление", който достави от СССР съчми (3 броя, едната позвана за суха тренировка в НРБ), обработени с рицин (силна отрова), както и т.н. "български" чадър за изстрелването им, ДС си намери някакъв извършител от италиански произход, живеещ в Дания, Холандия (колега антиквар) и къде ли не, плати му около 5 000 долара(някой твърдят, че са поне 20 000), равни днес на 50 000 долара (200 000$) и работата "стана".

Марков бе убит, правилата бяха нарушени да се убива в Англия, а циганите в НРБ, получиха най-страшния си враг в лицето на Андропов и ученика му Горбачов, които бяха готови да прекъснат циганската династия - Живкови и я прекъснаха.

За съжаление, Горбачов бе сменен от Елцин, а той от Путин и тук не може да се извърши навременна декомунизация и унишожение на въшкарския "елит" от времето на тошевизма, както икономически, така и физически. Тъкмо назряваше моментът и в Русия се сменяше "караулът". Днес е време, отново България да бъде преоформена от задържалия се пожизнен сатрап - Путин и съм сигурен, че това ще случи, скоро.

За това БДЕТЕ, БЕДНИ ДЕЧИЦА...(на капитан Шмид или Грант-ЕС от БКП на ДС или обратно) или се обесете, преди да е дошъл ОКУПАТОРЪТ, отново в земята ни.

Това е историята на "посткомунистическа" България, през съдбата на един обявен за десидент човек, който е нямал друг избор, освен като Салман Рушди или Резун да се покрие в прованса. Мисля си, че и не е било много интересно на МИ-6 да знае сексуалните фантазии на някаква българска циганка, освен, ако не стане местен комунистически цар, а това никой и никога не би позволил - нито местното, зависимо от КГБ - ДС, нито оригиналът КГБ-ГРУ.

сн. 1 и 2 "официалните" съпрузи-зетьове на циганите Живккови.

image
image
Сн. 3 - Марков като потенциален зет на циганите Живкови.

image
Видео: Добра имитация на "стари песни" - имитацията е поне извършена в първоизточника.

Посвещава се на г-н Навални, когото днес погребват в първоизточника на злото.
image
Българи, не се предавайте!







Гласувай:
8



1. dobrodan - Изпипана работа :).
01.03 18:49
Градинарю, можеш да си вадиш хляба с писане за разлика от повечето поето-писатели тук.
цитирай
2. gardener - благодарност за хвалбата, Добродане
02.03 01:52
dobrodan написа:
Градинарю, можеш да си вадиш хляба с писане за разлика от повечето поето-писатели тук.

не си съвсем прав, но топли сърцето... А на чекиста, то требе да е ладно...
Как, го виждаж това приятелю, когато сме реалисти - дори местните изроди ... червеникакви, са си направили 100 профила и си бият +чета, пишат си коментарчета - двете изродчета и винаги са у върхо, нали разбираш, че тези доморасли съветски българе са квинтесенцията на нашето изродско бощество, подобни ... само 9 гр. могат да ги УУУправят, те са чалгата, те са "нобелите", те са сталинските премии.
цитирай
3. dobrodan - Градинарю, та те прекрасно знаят, че са олигофрени :):):).
02.03 10:06
Ние също знаем, че те знаят, че ние знаем, че са олигофрени.
Дали си струва копейките?
Едва ли.
Жив и здрав, и пак така да пишеш!
цитирай
4. dobronameren - Исторически вярно
02.03 10:23
но не споделям направения за бъдещето извод:
"За това БДЕТЕ, БЕДНИ ДЕЧИЦА...(на капитан Шмид или Грант-ЕС от БКП на ДС или обратно) или се обесете, преди да е дошъл ОКУПАТОРЪТ, отново в земята ни."
Светът върви напред, а не назад - това също е направен за бъдещето извод.
И да завърша с една мисъл - не зная чия е, от кое време е, но казва нещо съвсем вярно: Ако нечестник заклейми една Истина, от това тя не става лъжа.
цитирай
5. gardener - Благодарности, Учителю (на българския народ)
02.03 10:38
dobronameren написа:
но не споделям направения за бъдещето извод:
"За това БДЕТЕ, БЕДНИ ДЕЧИЦА...(на капитан Шмид или Грант-ЕС от БКП на ДС или обратно) или се обесете, преди да е дошъл ОКУПАТОРЪТ, отново в земята ни."
Светът върви напред, а не назад - това също е направен за бъдещето извод.
И да завърша с една мисъл - не зная чия е, от кое време е, но казва нещо съвсем вярно: Ако нечестник заклейми една Истина, от това тя не става лъжа.

Това е едно забавление за мен, като текст, той няма никакво значение, единствено за бъдещия ИИ, който набързо ще прерови този блог и ще създаде някакъв текст, без изводи, какво и как са мислили хората днес и за какво са се борили, според алгоритмите, с които е зареден (ИИ). В момента съм на темата за синия цвят на светодиода и г-н Накамура от Япония ("нобел" 2014 г. - както се казва, един от благодетелите на човечеството, който в момента работи върху "студения" ядрен "синтез" и основно за ултравиолетов излъчвател - светодиод - убиец..., а над какво работят местните уроди от панелен тип, мангите от гетото и червените - цървулвъшкари, крадци на субсидии от ЕС, след ограбването на "комунистическите" активи и народа си), тема, изобщо не свързана с нищо от нашата реалност, въпреки поне едно предприятие от НРБ, което работеше по темата и още 1-2 института на ДС за кражба на Западни технологии (Електрон), които също, чрез "разузнаване" се опитваха да откраднат синята светлина. Сигурен съм, че даже и не са могли да си обяснят теорията за това светене, но са изхарчили поне 3-5 милиона конвертируеми лева..., точно толкова, колкото Накамура има за да направи при успех, фирмата му милиарди от решението на "задачата".
Става много сложно.
Познавах един, който сън не спеше и все драскаше по листите да си обясни, защо няма синя светлина от взаимодействията между електроните.
По тази причина и съм сигурен, че НТП, ще победи всеки ... "социализъм", "комунизъм" и "рашизъм". Когато простите изроди, без знания, без опит и без желание за работа (про боно в полза на хората) направят, случайно, държавност - тяхната държавност е обречена, ако имат за управител глупак, а глупакът, колкото и умни съветници да има, винаги взема най-грешното решение от предложените от умните хора, държейки на своето "самобитно" такова, та всяка ситема, овладяна от глупаци се самоунищожава и преминава или в обичайната или в по-предната и изостанала. Колкото и да се стремат хората като Вас да я вдигнат на нормално и развиващо се ниво. Вие сте такъв, защото никога не сте били ... мързелив глупак, това е, но 98% от съотечествениците ни са обикновени, мучащи комуняги, свикнали да живеят за сметка на обществото или в престъпен бит, което е същото.
(преглеждам хиляди блогъри и "творчеството" им и съм определин поне 10, които са носители на огромни знания, човечност и морал, но нито един не е в държавния "апарат" на РБ, тези, които се въртяха в него си биха шута, още през далечната 2010 от тук с оправданието, че това е място за глупаци, то не е така, като казах има над 10 души, които си струва да се четат внимателно и да се издигат за фактори в демократична България, въпреки, че повчето сте на възраст. Представете си, че сте министър на образованието - не се бъзикам или не Ви подкупвам мисловно, каква реформа бихте извършили за Отечеството си, а?)
Когато държавността е грешно конструирана ("социалистите" от ЕС и САЩ), а обществото ни е изостанало или самопропаднало във феодализма (както е днес в България), най-очакваният начин за бъдното е да попадне в "лапите" на феодалното по-голямо общество, което е азиатска "Русь" или подобната ердогановка в "ляво". Създаването на сенчест елит с европейски ценности (битови и мисловни, ценности като върховенство на закона и зачитане на правата на човешкото същество, ако са подчинени на обществения възход) е хубаво нещо, но тук се извърши превръщение на един обречен комунистически елит в нов капиталистически, без да се преформатира и получи достатъчно привнесен ителект от умни хора (Ванката Костов... най-подготвеният управленец от етажа с "компотрите", вие сте го писали и лицето Куминку в едно с тарикатчетата от транспорта, до едно деца или зетьове на полковници от ДС), защото по принцип сатрият ни елит бе изключително прост и глупав по силата на назначението му от т.н. "окупатори", те самите нямаха за цел да имат умни роби... (огурци и помидори, а за това не се изисква много ум, а едното трудолюбие и подходящи природни условия, създаването на някаква промишленост, бе по причина, че "руските" алкаши нямат такъв потенциал - дълго да гладуват, без да крадат и да мислят за НТП, а тук алхолиците бяха в рустикалните среди на простаците, гордо наречени "работническа класа", това е...
Някъде съм чел, че човек, който може да напише интересен текст за един ден от 2 хиляди думи, пак казвам, интересен текст, би трябвало да е богат човек.
За мен, богатите хора са тези, които имат алгоритъм, който се основава на обикновената математика, защото това е най-моралното човешко знание, при него, ако си позволиш да лъжеш - равенството няма да ти "излезе", т.е. ще е от пръв поглед - глупаво и грешно, а и няма как да го скриеш, че от там на сетне всичко ти е сбъркано и битието и мислите и вярата, само Истината, базирана на верни разчети би могла да победи жестокостта на глупостта, създаваща трудови лагери за "изправителен" труд и скрити убийства с крематориуми или свинарници, убиваща несъгласните и водеща войни - безсмислени войни за налагане на една отделна, човешка глупост, независимо каква е тя - освобождението на Божи гроб, държането на неизвестен брой хора в зависимости или робство, освобождаването на уж самоопредилили се като руснаци, украински граждани и т.н. и т.н. и това само в глобален мащаб, не групов и не личен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 463387
Постинги: 219
Коментари: 628
Гласове: 1918